Drakenfruit smaak

Drakenfruit smaak

Hoe smaak een drakenfruit vrucht  ? Waar smaakt een drakenfruit vrucht eigenlijk naar? Dat is een vraag die niet eenvoudig te beantwoorden is. De meeste mensen kennen de drakenfruit vrucht als rood van buiten met wit vruchtvlees. De smaak van deze drakenfruit soort is niet heel speciaal. Maar er zijn vele andere soorten die wel heel zoet smaken. Kijk eerst een deze video over hoe drakenfruit vruchten smaken kunnen.

Hoe smaakt een drakenfruit vrucht eigenlijk? Video. 

Er zijn meer dan 100 soorten drakenfruit cactussen en vooral de soorten die paars zijn van binnen smaken het zoetst. Ook drakenfruit soorten met rood vruchtvlees kunnen zoet zijn. De gele palora drakenfruit met wit vruchtvlees is ook een soort die heerlijk zoet smaakt. De drakenfruit vrucht kan roze, paars, rood, geel, zwart van de buitenkant zijn. Het kleur van het vruchtvlees van de drakenfruit  gaat van wit, naar roze naar rood naar paars. Wil je zelf een drakenfruit plant thuis hebben en weten hoe je die kunt verzorgen en zelf je eigen drakenfruit vruchten kweken ? Kijk dan deze video eens. Volg het channel voor heel veel drakenfruit video’s.

Verzorging drakenfruit cactus. Video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *