Naar Denemarken, Zweden, IJsland, Noorwegen, Faeröer Eilanden, Groenland en Bornholm tijdens een vakantie in 2020 en 2021.

Naar Denemarken, Zweden, IJsland, Noorwegen, Faeröer Eilanden, Groenland en Bornholm tijdens een vakantie in 2020 en 2021.

Verken een groot deel van Noord Europa tijdens een vakantie, zoals Denemarken en het Deense eiland Bornholm, Zweden, IJsland, Noorwegen, de Faeröer Eilanden en Noorwegen. Wie de Noordelijke landen van Europa wil bezoeken met een eigen auto of huurauto vanuit Nederland zou kunnen rijden via Duitsland. Beslis waar u Denemarken binnenrijdt en welke landen u wilt bezoeken. Als u alle bovenstaande landen wilt bezoeken neem dan de veerdienst Puttgarden-Rødbyhavn vanwaar u naar Kopenhagen rijdt. Vanuit hier kunt u een uitstapje naar Malmö in Zweden maken.

Treinreis van Oslo naar Bergen

Na een verblijf van enkele dagen in Kopenhagen neemt u de ferry naar Bornholm, een erg fijn Deens vakantie eiland. Na een bezoek aan Bornholm neemt u de ferry weer terug naar Kopenhagen en rijdt u naar Arhus. Vanuit Arhus kunt u enkele dagen Noord Jutland verkennen. Vanaf Hirthals in het uiterste Noorden van Denemarken kunt u dan de ferry nemen naar de Faeröer Eilanden die bij Denemarken horen. U kunt hier enkele dagen verblijven voordat u naar IJsland doorgaat. Vanuit IJsland kunt u nog naar Groenland vliegen. Eenmaal terug in Denemarken kunt u de veerboot nemen naar Noorwegen. Verblijf in Oslo en pak daarna de trein naar Bergen. Dit is een werkelijk onvergetelijke treinreis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *