Fjaðrárgljúfur kloof gesloten voor publiek door Bieber video.

Fjaðrárgljúfur kloof gesloten voor publiek door Bieber video.

Justin Bieber kwam naar IJsland om de videoclip I’ll Show You te maken in het jaar 2015. Hoewel Bieber verliefd werd op het land en besloot om het jaar daarop terug te komen om zijn Europese tournee te beginnen waren er ook negatieve gevolgen. Op zich is het geweldig dat IJsland zoveel aandacht krijgt door de video van Bieber, maar op een andere manier is het heel jammer omdat hij sommige van zijn Beliebers zou kunnen inspireren om in zijn voetstappen te volgen en een aantal zeer gevaarlijke en / of schadelijke dingen te doen aan de delicate IJslandse natuur. Zo is de prachtige Fjaðrárgljúfur kloof in het zuidoosten van IJsland gesloten voor publiek- na de video wordt de plek overspoelt door bezoekers en heeft de intensiteit van de wandelpaden grote schade aangericht aan de kwetsbare vegetatie. Hierdoor werden de lokale autoriteiten gedwongen het te sluiten voor het publiek. 

Eén gedachte over “Fjaðrárgljúfur kloof gesloten voor publiek door Bieber video.

  1. Een Top initiatief ! Indien mensen hun manieren niet kunnen houden en geen respect tonen voor de natuur of de medemensen , dan moeten ze daar maar de gevolgen van dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *