Paardrijden in Zuid IJsland

Paardrijden in Zuid IJsland

Ga paardrijden vanuit Akureyri en geniet van de klassieke IJslandse ervaring van paardrijden door het prachtige landschap van het groene zuiden van IJsland. Deze tour van een uur is ideaal voor diegenen die deze activiteit willen uitproberen en voor diegenen die opkijken om een ​​klein tijdsverloop te vullen terwijl ze zoveel mogelijk in hun dagen inpakken. De excursie begint wanneer je je gidsen ontmoet in de stallen net buiten Flúðir. Hier wordt je voorzien van een rijhelm en een overall (als het weer dat vereist) voordat u het volgende uur kennismaakt met uw ros. IJslandse paarden zijn heerlijke dieren, heel anders dan andere rassen vanwege hun duizenden jaren van evolutionaire isolatie.  Hun korte, stevige gestalte en ruige winterjassen zijn de meest opvallende dingen op het eerste gezicht, maar na een klein moment merk je dat ze nieuwsgierig, intelligent en sociaal zijn. Na de introductie ga je rijden en ga je op avontuur. Je zult worden geleid naar de groene natuur van Zuid-IJsland, dat bekend staat om zijn prachtige landschap. De reis dompelt je onder in een prachtig uitzicht op de bergen en de vulkaan; je zult een paar van de gangen van het IJslandse paard ervaren. Na een uur ga je terug naar de stallen, hopelijk grijnzend van de prachtige reis en de opwindende en charmante manier waarop je het hebt gedaan. Mis deze korte en zoete ervaring op het favoriete dier van IJsland niet. Lees hier meer over paardrijden in IJsland en hier over een paardrijvakantie IJsland. Als je wilt paardrijden in Noord IJsland is dat ook mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *