Prijzen Blue Lagoon en openingstijden

Prijzen Blue Lagoon en openingstijden

De prijzen van de Blue Lagoon toegang zijn best hoog te noemen. De Blue Lagoon is met afstand de duurste spa van IJsland. De toegangsprijzen voor een entreekaartje liggen tussen de 55 en 80 euro. Dit is afhankelijk van de tijd van de dag en van het seizoen. Ook is de Blue Lagoon (klik op de link voor tips Blue Lagoon en andere spa’s) vaak uitverkocht en het is verstandig om ruim van te voren te reserveren. Als je zelf geen handdoeken (en of zwemkleding) meebrengt kun je deze huren bij de ingang van de Blue Lagoon. Je kunt ook aanvullende services en pakketten, zoals een uitgebreide spa behandeling, bestellen. Alle uitgebreide prijzen van de Blue Lagoon kun je vinden op de website van de Blue Lagoon.

Openingstijden Blue Lagoon

De blue Lagoon heeft verschillende openingstijden tijdens verschillende periodes. Hieronder vind je een overzicht van de openingstijden van de Blue Lagoon.

01-01 tot 24-05. Elke dag tussen 08.00 en 22.00 uur

25-05 tot 28-05. Elke dag tussen 07.00 en 23.00 uur.

29-06 tot 19-08.  Elke dag tussen 08.00 en 22.00 uur.

20-08 tot 31-12. Elke dag tussen 08.00 en 21.00 uur.

Op feestdagen gelden er overigens andere openingstijden. Je kunt nog maximaal een half uur tot na sluiting tijd in het zwembad verblijven. Dit is de website van de Blue Lagoon. Je kunt zowel met je eigen huurauto naar de Blue Lagoon maar ook met de bus. Met de auto vanuit Reykjavik volg weg 41 richting Keflavik. Neem daarna de afslag naar de weg 43 en je ziet al snel borden in de richting van de Blue Lagoon. De bus gaat elk uur vanuit Reykjavik. De laatste bus gaat meestal om 21.00 uur. Wat is de prijs voor de bus naar de Blue Lagoon vanuit Reykjavik? Ongeveer 3500 IJslandse kr.

2 gedachten over “Prijzen Blue Lagoon en openingstijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *