Jeep safari IJsland 2019 en 2020.

Jeep safari IJsland 2019 en 2020.

Voor wie IJsland per jeep (4×4) wil verkennen kan voor een jeep safari IJsland een 4×4 huren voor een bepaalde periode. Maar het is ook mogelijk om een 4×4 met chauffeur voor een dag of meer te bestellen. De chauffeur brengt je op de mooiste plekjes van IJsland waar andere toeristen geen weet van hebben. Een jeep safari in IJsland is altijd verassend. Neem bijvoorbeeld je zwemspullen (en camera) mee want je krijgt de mogelijkheid in geheime oude IJslandse zwembaden te zwemmen. Als je een jeep safari IJsland wilt doen laat het ons weten !

Verken IJsland en zie het noorderlicht per 4×4 met of zonder chaufeur

Privé 4×4 safari IJsland op maat met chauffeur

Een 4×4 kan je brengen naar de hoogtepunten van IJsland zoals de verlaten zwarte stranden, watervallen, warme bronnen, vogelkolonies, gletsjers, zwembaden en vulkanen. Geen weg is te moeilijk voor de chauffeur met zijn nieuwe Toyota 4×4. En deze 4WD kan ook de meeste beken en riviertjes eenvoudig oversteken. Je kunt met maximaal 4 personen mee op een safari IJsland op maat. Ideaal voor als je kort in IJsland bent en toch veel wil zien. Maar ook als je een fly drive met een gewone huurauto wilt doen en toch met een jeepsafari meewilt. Je wordt opgehaald in de vroege ochtend door je chauffeur in Reykjavik of omgeving. De jeep safari IJsland 2019 en 2020 is meestal voor een dag en prima op maat te maken. Boek een 4×4 safari met chauffeur hier.

Jeep Safari zonder chauffeur

Voor wie zelf een 4×4 wil huren om een rondreis door IJsland te maken dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt bij ons een fly drive IJsland op maat boeken inclusief een 4×4 of een gewone huurauto gecombineerd met bijvoorbeeld een dagje met een 4×4 met chauffeur. Wie een eigen 4×4 wil huren is vrij maar vergeet niet dat rijden met een 4×4 intensief kan zien. Het voordeel van een chauffeur is dat je rustig naar buiten kunt kijken. En als je ergens wilt stoppen voor het maken van foto’s, om te zwemmen, een stukje te wandelen of een waterval bekijken? Dan vraagt je eenvoudigweg de chauffeur om te stoppen. De chauffeur kent de speciale plekjes van het eiland. Vraag naar de voorwaarden voor een jeepsafari IJsland.

5 gedachten over “Jeep safari IJsland 2019 en 2020.

  1. Graag wat extra informatie over de jeep safari zonder chauffeur. Ik ga 28 augustus trouwen en we willlen graag in het najaar richting IJsland voor een mooi avontuur..

    1. Dag Ron. Gefeliciteerd alvast met je huwelijk. Op dit moment zijn wij een reisbureau aan het optuigen. Het eerste wat wij gaan doen is jeep safari’s met chauffeur. Maar op dit moment doen we nog helemaal niets ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *